Ktoré vianočné darčeky sú zárukou spokojnosti a zdravia?

Zdravie je v súčasnej dobe ešte cennejšie než kedykoľvek predtým a za peniaze sa kúpiť nedá. Čo sa však kúpiť dá, to je podpora zdravia a imunity. Prinášame tipy na originálne vianočné darčeky pre ženy, mužov, deti aj rodičov, ktorým sa potešia aj im prospejú.

Počuli ste o tom, že beta glukán – prírodný výťažok z hlivy ustricovej – je známy svojimi priaznivými účinkami na funkcie imunitného systému? Jeho blahodarné účinky sa opakovane preukazujú v stovkách experimentov a štúdií na celom svete. U nás na Slovensku máme dostatok bezpečných a overených výživových doplnkov s beta glukánom, ktorých účinné zložky pôsobia na správnu funkciu imunity.

Pre unavených dospelých

Čo si najviac želajú dospeláci? Zdravie, pokoj, čas na blízkych a na oddych. Darček, ktorý by to všetko zahŕňal v jednom, ešte nikto nevymyslel, ale spomínané želania môžete splniť aspoň čiastočne. Rýchly život sa odrazí na psychickej i fyzickej forme každého dospelého, preto nie je na škodu ich organizmus podporiť. Existuje lepší čas na darovanie vitality než na Vianoce? Výživový doplnok Beta Glucan 500 nie je len originálnym darom, ale aj krokom k lepšej fyzickej a psychickej vitalite. Rôzne výskumy a štúdie hovoria, že výťažky z čerstvej hlivy ustricovej podporujú obnovu buniek a prispievajú k posilňovaniu imunity aj k celkovej regenerácii. Zo štedrého daru budú dospelí čerpať celé mesiace!

Ideálny darček pre starých rodičov

Ľudia vo vyššom veku už tak nebojujú s nedostatkom času, zato ich zdravie je oveľa krehkejšie, pretože ich imunitný systém je už starý a nedokáže tak pružne reagovať na výzvy. Život im strpčujú rôzne diagnózy a občas ich trápi aj melancholická nálada. Vianoce sú časom, kedy ich srdcia hreje spoločnosť rodiny, cítia sa lepšie, sú veselší. Doprajte im tento pocit počas celého roka vhodným vianočným darčekom – Beta Glucan 500+, ktorý je obohatený o vitamín D. Aby zdravie, nálada a psychická pohoda boli o čosi lepšie.

Pre najväčších fanúšikov Vianoc

Vianoce najviac milujú deti. Nie je dôvod, aby si pod stromčekom okrem hračiek či kníh nenašli aj zdravý darček. Napríklad ovocné Glukanky alebo šípkové GluCandy. Chutia ako cukríky a deti ich papajú rovnako nadšene ako sladkosti, hoci je to dávka zdraviu prospešných vecí. Aká úľava pre rodičov! Len pozor na prekročenie maximálnej odporúčanej dennej dávky. Príliš veľa cukru a vitamínu C môže pôsobiť laxatívne! Zároveň napriek tomu, že GluCandy obsahujú cukor, je ho v 1 tablete iba zlomok z množstva, ktoré sa nachádza v klasickom cukríku alebo inej cukrovinke.

Glukanky obsahujú ideálnu kombináciu beta glukánu, multivitamínového komplexu a xylitolu, ktorý pomáha k udržaniu mineralizácie zubov. Preto sa nemusíte báť, že sladkým darčekom prispejete k zubnému kazu.

Vianočné must have

Spýtajte sa žien, či by neboli sklamané, keby si pod stromčekom nenašli aspoň jeden balíček s kvalitnou kozmetikou. 9 z 10 by to vážne rozľútostilo. Naopak, veľkú radosť a úsmev na tvári vyčaruje regeneračné sérum v bio kvalite, ktoré pleť vyživuje, hydratuje a nedovolí vráskam, aby sa tvorili rýchlosťou blesku. Toto dokáže via natura Rejuvenator s vysokočistým BIO beta glukánom a BIO panenským kokosovým olejom. Odmenou pre „Ježiška“ za takýto originálny darček bude minimálne jedna veľká pusa a nadšená žiara v očiach ženy. Bez ohľadu na jej vek, páni!

cross