Aj dobrá imunita sa dá darovať

Čoskoro sú tu Vianoce, čas pokoja a oddychu, ktorý najradšej trávime v rodinnom kruhu. Našim najbližším chceme spraviť radosť milým darčekom a lámeme si hlavu, čo je to „pravé orechové“. Máme pre vás tip. Venujte im ten najvzácnejší dar zo všetkých – darujte im zdravie.

Obdobie pred Vianocami býva hektické. Naháňame sa za darčekmi, pripravujeme domácnosť, plníme chladničku, v práci je koniec roka často stresujúci… Skrátka, sme v jednom kole. Pokiaľ je to však čo len trochu možné, skúste využiť tento jedinečný a čarovný čas vo svoj prospech. Poriadne si oddýchnite, načerpajte silu a zregenerujte si organizmus. A doprajte to aj svojim milovaným originálnym darčekom pod stromček, zdravím vo výživovom doplnku s obsahom beta glucanu.

Zdravie ako dar

Výživový doplnok, ktorý nakopne imunitu, môže byť skvelým prekvapením pre vašich blízkych. Uznávame, že to nie sú tradičné ponožky či kniha, no pokiaľ ide o darčeky, kreativite sa medze nekladú. Keď venujete beta glucan, hovoríte tým, že chcete dať zdravie a čas. Získava sa zo vzácnej huby – hlivy ustricovej a je známy svojimi protirakovinovými účinkami. Imunitné bunky zbožňujú beta glucan asi tak ako my vianočné koláčiky. Priam ich nakopne a svoju funkciu plnia ešte s väčším nasadením. Je to darček ako pre vašich milovaných, tak aj pre vás.

Na zdravie!

Na Silvestra si všetci pripíjame na Nový rok. Dávame si novoročné predsavzatia, ako budeme žiť zdravšie a aktívnejšie. Tento rok sa môžu stať vaše plány skutočnosťou s výživovými doplnkami od spoločnosti Natures. Obdarujte celú rodinu praktickým darčekom a buďte zdraví a šťastní po celý rok!

 

cross